Veelgestelde vragen.

Een nieuwe App downloaden is een behoorlijke stap. Account aanmaken, gegevens afstaan en talloze mails en sms’jes. Niet bij ons! Bekijk hieronder de veelgestelde vragen.

Je kunt de gratis App downloaden in de App Store en Google Play Store. Je vult je voornaam in, selecteer de winkel in je buurt en geef je voorkeuren op. Dan kun je op zoek gaan naar de beste aanbiedingen!

De aanbiedingen worden elke ochtend rond 10:00 geüpload. Wil je het direct weten? Zet je notificatie aan en krijg direct een melding wanneer het online staat.

Gemiddeld worden twee dagen voor het verstrijken van de houdbaarheidsdatum de artikelen afgeprijsd. Let dus altijd op bij de aankoop wat de THT-datum is!

Wanneer je een bestelling plaatst kun je deze direct ophalen. Geen vaste tijden. Je haalt het op wanneer jij wilt.

Nee! De App is volledig gratis te downloaden.

Wij werken momenteel samen met AH in Callantsoog. Maar binnenkort komen wij met geweldig nieuws omtrent meer vestigingen! 

Dit veranderd elke dag. Van broodbeleg tot aan kant en klaar maaltijden. Gemiddeld kun je elke dag kiezen uit 150 tot 200 artikelen. 

Helaas bezorgen wij nog niet. Wij zijn hard bezig om je straks ook te voorzien van een bestelling aan huis. Uiteraard met CO2 neutrale vervoersmiddelen 😉

Meer weten over de werking van de app?

Meal Tip boodschappen app gebruiken voor aanbiedinge op boodchappen