Hi! Leuk om kennis te maken.

Hi, wij zijn Meal Tip. Een team van jonge ambitieuze ondernemers. Wij zetten ons elke dag in om zoveel mogelijk voedsel te redden van de verspilling. Maak gebruik van onze app om voedselverspilling tegen te gaan en bespaar ook nog eens lekker op je boodschappen. Kun je daarmee andere leuke dingen doen 😉

Uitleg app

Historie

In 2018 is het idee geboren om elk product een podium te geven aan het lokale publiek. Je weet namelijk niet welke producten er in de aanbieding zijn vanwege de houdbaarheidsdatum of dat het uit het assortiment gaan. Maar dat is juist hartstikke interessant om te weten. Want de producten zijn aanzienlijk afgeprijsd en kunnen nog makkelijk verkocht worden. Helaas, is de realiteit anders.

In 2030 moeten wij in Nederland de voedselverspilling met 50% hebben verminderd. Wij zijn hard op weg om dit doel te halen. Dit doel halen wij alleen samen. Samen gaan wij de strijd aan tegen de voedselverspilling!

Tegenwoordig

Wij staan in de startblokken om samen te werken met diverse supermarktformules. Wij werken nu met Albert Heijn samen en gaan op korte termijn ook samenwerken met andere formules in Nederland. Binnenkort zullen wij een update sturen over de aangesloten formules/merken. 

Wij hebben op dit moment gesprekken met diverse gemeentes. Wij willen ons inzetten op een breder terrein. Namelijk de verspilling reduceren maar daarmee ook de armoede in Nederland. Veel afgeprijsde producten zijn te betalen voor consumenten met een lager budget. 

Armoede

Armoede is oneerlijk! Niemand wil het maar, toch leven ruim 1 miljoen mensen in Nederland tegen of zelfs onder de armoedegrens. Meal Tip gaat daar wat tegen doen. Door elke dag op de spreekwoordelijke kleintjes te letten bespaar je al vele honderden euro’s per jaar!

Voedselverspilling

In 2030 moeten wij in Nederland de voedselverspilling met 50% hebben verminderd. Wij zijn hard op weg om dit doel te halen. Dit doel halen wij alleen samen. Samen gaan wij de strijd aan tegen de voedselverspilling! Help je mee om de verspilling te verminderen?

Armoede
Voedselverspilling, hoe erg?

Ons team voor eindeloos succes

Don Varekamp

Oprichter

Dana Ran

Website

Jeffrey van Eck

Social media & SEO

Elke dag. Elk uur. Elke minuut.

Wij zorgen voor de beste aanbiedingen!

Maak jij ook een einde aan de verspilling?

Download de gratis app nu!

Samenwerken